Viber
PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Περάστε μια όμορφη βραδιά στην καραντίνα (video)



«Φρένο» στην περαιτέρω εξάπλωση του νέου κορωνοϊού αποτελεί η κοινωνική αποστασιοποίηση και η μείωση των μετακινήσεών μας στις απαραίτητες.

Μένουμε λοιπόν σπίτι, στην προσπάθειά μας να προστατεύσουμε τόσο τους γύρω μας όσο και τον εαυτό μας από τον νέο ιό.

Ενώ οι πρώτες ημέρες φάνηκαν να κύλησαν σχετικά εύκολα, μιας και οι περισσότεροι αποζητούσαν μια «ανάπαυλα» από την γεμάτη υποχρεώσεις καθημερινότητα, συνειδητοποιούμε καθώς περνάει ο καιρός ότι μάλλον αρχίζουμε να στερεύουμε από ιδέες για το πώς μπορούμε να διασκεδάσουμε ή να περάσουμε το χρόνο μας παραγωγικά.

Έχουμε τελειώσει σχεδόν όλες τις σειρές ή τις ταινίες που θέλαμε να δούμε και μπορεί ακόμα να έχουμε βαρεθεί το συνεχές scroll down στους λογαριασμούς μας στα social media.

Μπορούμε, ωστόσο να δοκιμάσουμε, να παρακολουθήσουμε ολόκληρη τη μεγάλη συναυλία που έγινε στο Άλσος Περιστερίου:

Καλή έξοδο πάλι, να τα ξαναζήσουμε…


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κατανόηση των αναπτυξιακών σταδίων του παιδιού: Πότε να ανησυχήσω;

Peristeri News

Summer Camp 2025 στο “Δια..λόγου Τέχνη” – Δημιουργική Απασχόληση για Παιδιά στην Πόλη

Peristeri News

Ανοιξιάτικα σύνολα ιδανικά για το πρωί στο γραφείο και για τον απογευματινό καφέ

Peristeri News

Leave a Comment