Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κορωνοϊός Ελλάδα: 27 νέα κρούσματα – 2.490 συνολικά



Άλλα 27 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, συνολικά 2.490, εκ των οποίων το 55,6% άνδρες, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο ίδιος γνωστοποίησε πως οι νεκροί είναι πλέον 130, καθώς κατέληξαν άλλοι πέντε ασθενείς.

Πιο αναλυτικά, σε ό,τι αφορά στα κρούσματα, 1.160 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα, ενώ 580 με ταξίδι στο εξωτερικό.

Συνολικά 48 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών, το 26,5% είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 88% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 60 ασθενείς.

Από τα θύματα, 34 ήταν γυναίκες (26%) και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 74 έτη και το 90% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Συνολικά στην Ελλάδα έχουν ελεγχθεί 61.407 κλινικά δείγματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τέμπη: Το πόρισμα του ΕΜΠ κατατέθηκε στον ανακριτή

Peristeri News

Επιστρέφουν στο Περιστέρι οι «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ με πάνω από 4.500 θέσεις εργασίας

Peristeri News

Ανακοινώθηκε ο αριθμός εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment