Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στο Δρομοκαΐτειο η 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά



Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, «Δρομοκαΐτειο» θα παραμείνει η 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε με τα νύχια της τα χέρια και τα πόδια μικρών παιδιών σε εμπορικά κέντρα, μετά τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που ζήτησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η γυναίκα, η οποία κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής, κρίθηκε ότι χρειάζεται νοσηλεία και θα παραμείνει στο ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι, η 55χρονη συνελήφθη σε εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, την Τετάρτη 18 Ιουλίου, μετά από καταγγελία μητέρας βρέφους, ενώ στη δικογραφία φέρεται να περιλαμβάνονται τρεις επιθέσεις σε παιδιά.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και υποστηρίζει ότι αγαπά τα παιδιά και ότι δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου συνέταξαν συμπληρωματική δικογραφία για τρία ακόμα περιστατικά στα οποία φέρεται ως εμπλεκόμενη η 55χρονη και το πρόσθετο αυτό υλικό θα σταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Συνεργεία σε 426 σχολεία από 15/6 – Ένα στο Περιστέρι

Peristeri News

Έκτακτη διακοπή νερού στο Περιστέρι

Peristeri News

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Πρεμιέρα για τα ΕΠΑΛ με Νέα Ελληνικά

Peristeri News

Leave a Comment