Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εν αναμονή του Ρισβάνη ο Ατρόμητος



Σε σίριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση της παραμονής του Σπύρου Ρισβάνη στον Ατρόμητο, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή, στο πλαίσιο της πώλησης του Ανδρέα Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό.

Οι Περιστεριώτες έχουν καταθέσει στον παίκτη την προσφορά τους και ό,τι συνεπάγεται σε αυτή (μπόνους, φιξ αποδοχές, ρήτρα σε περίπτωση πρότασης άλλων ομάδων) εδώ και περίπου μία εβδομάδα και περίμεναν την απάντηση του παίκτη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού ζήτησε λίγο περισσότερο χρόνο για να απαντήσει (προφανώς περιμένοντας κάτι από το εξωτερικό) επιθυμία που η διοίκηση του Ατρόμητου τη σεβάστηκε, βάζοντας όμως και χρονικό όριο.

Με άλλα λόγια, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Ατρόμητος θα μπορέσει να τον περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αφού ούτως ή άλλως οι κινήσεις πρέπει να γίνουν γρήγορα, λόγω της συμμετοχής της στα προκριματικά του Europa League.

Έτσι, λοιπόν, το μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια του παίκτη, που καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του και μάλιστα σχετικά άμεσα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χωρίς Καρλίτος η αποστολή του Ατρομήτου για το ματς με τον Άρη

Peristeri News

Γ. Λιμνιάτης: Το πιο σημαντικό να μείνουμε ενεργοί

Peristeri News

Δεύτερη ήττα από τον Παναθηναϊκό και τώρα Πανιώνιος για το Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment