Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη



Εμπρηστική επίθεση, σημειώθηκε λίγο μετά τις 3.00, τα ξημερώματα στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβας Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τρία γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης, που βρίσκεται στην οδό Τάκη, στην περιοχή του Ψυρρή.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πόρτα του κτηρίου, ενώ προς το παρόν καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

«Τα έχω περάσει και τα ξέρω. Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό…. Καταλαβαίνουν πού οδηγούν τη χώρα;» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σύλληψη 20χρονου στους Αγίους Αναργύρους για ασελγείς χειρονομίες

Peristeri News

Κυβερνοεπίθεση στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Peristeri News

Ληστεία σε μίνι μάρκετ στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment