Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επέκταση της λεωφορειακής γραμμής 420 «Πειραιάς – Αγ. Ανάργυροι»



Την επέκταση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 420 «Πειραιάς – Αγ. Ανάργυροι (μέσω Κηφισού)» στο Δήμο Πειραιά και τη μεταφορά της αφετηρίας από τον Αγ. Διονύσιο στην Ακτή Βασιλειάδη, εντός της πύλης Ε1 του λιμένα Πειραιά, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ.

Τα δρομολόγια ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου 2017.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, με την επέκταση της γραμμής και τη μεταφορά της αφετηρίας θα αναβαθμιστεί η εξυπηρέτηση των εργαζομένων και επισκεπτών των εγκαταστάσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Τελωνείου και του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος.

Η λεωφ. γραμμή 420 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (μέσω ΚΗΦΙΣΟΥ) είναι μια διαδημοτική γραμμή που έχει τα άκρα της στους Δήμους Πειραιά και Αγ. Αναργύρων. Διέρχεται από τη Λ. Κηφισού, συνδέοντας δυτικά προάστια (Νίκαια, Α.Ι. Ρέντης, Αιγάλεω, Περιστέρι, Αγ. Ανάργυροι) της Αττικής, καθώς και τον υπεραστικό σταθμό λεωφορείων ΚΤΕΛ Κηφισού με τον Πειραιά και το λιμάνι.

Η νέα αφετηρία και η τροποποιημένη διαδρομή θα λειτουργεί καθημερινά από την έναρξη των δρομολογίων έως τις 20:00, ενώ στο υπόλοιπο της ημέρας θα έχει αφετηρία, όπως και σήμερα στον Άγιο Διονύσιο, καθώς οι πύλες του λιμένα κλείνουν κατά τις νυχτερινές ώρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τέλος οι ψησταριές από τα πανηγύρια, φαγητό μόνο με catering

Peristeri News

Καταγγελία: Στέκια παρανομίας και όχλησης σχολικά προαύλια στο Περιστέρι

Peristeri News

Πυροβολισμοί στον Κολωνό με τραυματισμένο 17χρονο

Peristeri News

Leave a Comment