Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ώρα για ανάσες και χαλάρωση στον Ατρόμητο



Με πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα προπονήσεων για αυτή την εβδομάδα οι παίκτες του Ατρόμητου και στη συνέχεια έμειναν ελεύθεροι για το Σαββατοκύριακο, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να παραχωρεί διήμερο ρεπό.

Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα το πρωί για να ξεκινήσουν την προετοιμασία της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο την Κυριακή 2 Απριλίου.

Στην προπόνηση της Δευτέρας θα ενσωματωθεί ο Γιάννης Μανιάτης ο οποίος μετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον αυριανό αγώνα στο Βέλγιο. Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Θεοδωράκη που είναι στην Εθνική Ελπίδων για το αυριανό φιλικό παιχνίδι εναντίον της Πολωνίας.

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ είναι με την Εθνική Λευκορωσίας στη Σουηδία και αγωνίζεται αύριο στο «Friends Arena» της Στοκχόλμης στο οποίο ο Ατρόμητος με αυτόν γκολκίπερ πέτυχε τη νίκη επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης με σκορ 3-1 το καλοκαίρι του 2015.

Οι Δημήτρης Λημνιός, Αλέξανδρος Κατράνης, Σπύρος Νάτσος αγωνίστηκαν χθες για 90 λεπτά στον πρώτο αγώνα για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 που έδωσε η Εθνική Νέων με αντίπαλο την Ουκρανία (ήττα με 2-0). Ακολουθεί την Κυριακή το ματς με την Φινλανδία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ασημένια διάκριση για τον Γιώργο Χαραλαμπόπουλο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χειροπάλης 2025

Peristeri News

Με επιτυχία το 15ο «Τραντάλειο Σιμουλτανέ» από τον Σκακιστικό Όμιλο Περιστερίου

Peristeri News

Το Περιστέρι αποχαιρετά τον Βαγγέλη Ζούγρη

Peristeri News

Leave a Comment