Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Ευ. Τσακαλώτος: Οι περισσότεροι θέλουν λύση παρά εμπλοκή



Την εκτίμηση ότι «οι περισσότεροι παίκτες αυτήν την στιγμή θέλουν λύση, παρά εμπλοκή» εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Επεσήμανε ακόμη ότι «η Ελλάδα έχει κάνει το χρέος της και οι άλλες πλευρές έχουν χρέος να κάνουν κάτι για το χρέος και για όσα έχουν δεσμευτεί».

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης έκανε λόγο για προϋπολογισμό δημοσιονομικής ισορροπίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Αμφότεροι οι υπουργοί απάντησαν σε διευκρινιστικές επί του προϋπολογισμού ερωτήσεις που έθεσαν οι βουλευτές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με το βλέμμα στις τιμές η επιλογή τροφίμων για τους Έλληνες

Peristeri News

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουνίου

Peristeri News

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο

Peristeri News

Leave a Comment