Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Υπόθεση Γιακουμάκη: Απολογίες πρώην διευθυντή και καθηγήτριας



Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής και η καθηγήτρια, υπεύθυνη της εστίας, που κάθονται στο εδώλια με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Εφετών στα Ιωάννινα.

Οι κατηγορούμενοι παρέθεσαν ενώπιον του Δικαστηρίου τη σειρά των γεγονότων που απασχόλησαν το συμβούλιο των καθηγητών στην Γαλακτοκομική Σχολή και αφορούσαν συμπεριφορές που φέρεται να είχαν σπουδαστές σε βάρος του άτυχου 20χρονου.

Απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της έδρας, για το εάν διαπίστωσαν βασανιστήρια σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, είπαν πως δεν μπόρεσαν, παρά τα μέτρα που είχαν λάβει μετά τις καταγγελίες που έφτασαν στην Διεύθυνση από άλλους σπουδαστές, να επιβεβαιώσουν κάποιο περιστατικό.

Τραγικές φιγούρες στο ακροατήριο ήταν οι γονείς και η αδελφή του άτυχου σπουδαστή από το Ρέθυμνο.

Η διαδικασία διεκόπη και θα συνεχιστεί την Πέμπτη το πρωί, με την απολογία του πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος του πρώην διευθυντή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχές της Αττικής

Peristeri News

Περιστέρι – Καταγγελία: «Ο Δήμος χωρίς κτηνίατρο εδώ και μήνες»

Peristeri News

Η απάντηση της κυβέρνησης για ψησταριές και πανηγύρια

Peristeri News

Leave a Comment