Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δήμος Περιστερίου: Πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B & C



Ο Δήμος Περιστερίου υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους δημότες ότι την 4η Παρασκευή κάθε μήνα για όλο το έτος, στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου (Σταθμός Μετρό) σταθμεύει η κινητή μονάδα της ΜΚΟ PRAKSIS με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, το οποίο πραγματοποιεί εξετάσεις για HIV και τις Ηπατίτιδες B & C σε όσους πολίτες επιθυμούν «ΔΩΡΕΑΝ».

Επισημαίνουμε ότι τον Σεπτέμβρη οι εξετάσεις θα γίνουν την 5η Παρασκευή, στις  30 Σεπτεμβρίου 2016 από τις 7μ.μ. – 10 μ.μ. και τον Οκτώβρη λόγω της αργίας της Παρασκευής 28ης Οκτωβρίου 2016, δεν θα γίνουν οι εξετάσεις.

Η δράση αυτή διοργανώνεται και υλοποιείται από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για τα θέματα Υγείας του Δήμου Περιστερίου – Καρδιολόγο Γεώργιο Μπεκιάρη σε συνεργασία με την MKO PRAKSIS.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στο μικροσκόπιο η υπόθεση της Παλιάς Ψαραγοράς Περιστερίου

Peristeri News

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου η υπόθεση LIDL στην Ανθούπολη

Peristeri News

Συνεδρίασε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment