Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Πιθανό ένα νέο δημοψήφισμα για ανεξαρτησία στη Σκωτία



Η Πρώτη Υπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στάρτζον τόνισε ότι η επιλογή ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο Μεγάλης Βρετανίας και Βόρειας Ιρλανδίας «πρέπει οπωσδήποτε να μπει στο τραπέζι».

«Η προοπτική της αποχώρησης της Σκωτίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ενάντια στη βούληση των Σκωτσέζων, όπως καταγράφηκε στο δημοψήφισμα», είπε η κεντροαριστερή, εθνικίστρια επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης της Σκωτίας.

Σημαντικές και υλικού χαρακτήρα αλλαγές έχουν επισυμβεί από το 2014, όταν οι Σκωτσέζοι ψήφισαν παραμονή στο Ηνωμένο Βασίλειο, είπε η κ. Στάρτζον.

Αγγλία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία θα παραμείνουν φίλοι της Σκωτίας, κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σκληρή απάντηση της Κίνας με δασμούς 84% στα αμερικανικά προϊόντα

Peristeri News

Μακρόν: Ο Τραμπ πρέπει να ανακαλέσει την απόφασή του

Peristeri News

Δυσαρεστημένος ο Τραμπ με τις ασταμάτητες ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία

Peristeri News

Leave a Comment