Φτιάξτε εύκολα παραδοσιακή και μοναδική γεύση από σπιτικό παγωτό.
Υλικά
1 κουτί σαντιγί σε σκόνη
1 μεγάλο κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 φυτική κρέμα γάλακτος
1 βανίλια
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαστίχα Χίου σε σκόνη
Εκτέλεση
– Χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγί, το ζαχαρούχο γάλα, τη φυτική κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τη μαστίχα Χίου, τη βανίλια και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
– Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 8-10 ώρες.