Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Μια μεγάλη συνεργασία της Attica Bank για κοινό δίκτυο POS



Η AtticaBank και οι Συνεταιριστικές Τράπεζες ενώνουν τις δυνάμεις τους και προωθούν στην αγορά νέα προϊόντα προς όφελος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των εμπόρων και της Ελληνικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνεται η συνεργασία της AtticaBank με την Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος στον τομέα της λειτουργίας κοινού δικτύου POS για τις εμπορικές επιχειρήσεις όλης της χώρας.

Η κίνηση αυτή συμπληρώνει την ήδη υφιστάμενη συνεργασία μεταξύ της AtticaBank και των 9 Συνεταιριστικών Τραπεζών στον τομέα της λειτουργίας κοινού δικτύου ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) Πανελλαδικά, στοχεύοντας στην παροχή προηγμένων και ανταγωνιστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, μέσα από ένα κοινό, εκτεταμένο και διαρκώς διερευνώμενο δίκτυο εξυπηρέτησης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πλεόνασμα εμφάνισε ο προϋπολογισμός το α’ τρίμηνο εφέτος

Peristeri News

«Πρεμιέρα» σήμερα για το ψηφιακό πελατολόγιο

Peristeri News

Ακριβότερο το φετινό πασχαλινό τραπέζι

Peristeri News

Leave a Comment