Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Ο κ. Τσίπρας ζήτησε συνενόχους στα αντιλαϊκά μέτρα



«Ο κ. Τσίπρας στην τοποθέτησή του στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο είπε ότι ζήτησε συναίνεση, δεν συνέβη όμως κάτι τέτοιο γιατί στην ουσία ζήτησε συνενόχους στα αντιλαϊκά μέτρα», σημειώνει η Ένωση Κεντρώων σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

Το κόμμα αναφέρει ακόμη ότι πρότεινε την οικουμενική κυβέρνηση όχι ως Κασσάνδρα αλλά ως πολιτισμένη ευρωπαϊκή μέθοδο για την αντιμετώπιση των τεραστίων προβλημάτων που βρίσκονται μπροστά μας.

«Οι κύριες συντάξεις δεν μπορούν να μείνουν ακέραιες γιατί εφεξής υπάρχει ρήτρα μηδενικού ελλείμματος για τα ασφαλιστικά ταμεία. Αυτό σημαίνει ότι οι συντάξεις θα είναι ανάλογες με την αντοχή του κάθε ταμείου», καταλήγει.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Παπασταύρου σε Ανδρουλάκη: «Τα οικόπεδα αποκτούν αξία»

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Χιλιάδες μικροϊδιοκτήτες ενώ είχαν οικόπεδα, βρέθηκαν με αγροτεμάχια

Peristeri News

Κ. Αχ. Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών και βέβαιος για την αθωότητά μου

Peristeri News

Leave a Comment