Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Παράταση έως 6 Νοεμβρίου για την υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ



Παρατείνεται μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ, των οποίων η καταληκτική προθεσμία υποβολής τους είναι η σημερινή. 

Η προθεσμία καταβολής του φόρου, που τυχόν προκύπτει, από τις ανωτέρω δηλώσεις παρατείνεται επίσης μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου.

Στην περίπτωση που επιλεγεί η καταβολή του οφειλόμενου χρεωστικού υπολοίπου να γίνει σε δόσεις η ανωτέρω ημερομηνία είναι καταληκτική μόνο για την πρώτη δόση.

Η υποβολή των δηλώσεων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του ειδικού δικτύου TAXISnet.

Επίσης, με στόχο τη διευκόλυνση των φορολογουμένων, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας υποβολής του ετήσιου φορολογικού πιστοποιητικού του άρθρου 3 της υπ’ αριθμ. ΠΟΛ 1124/2015 απόφασης της Γ.Γ.Δ.Ε., για τα νομικά πρόσωπα που ορίζονται στο πρώτο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 65Α ν. 4174/2013 (ανώνυμες εταιρείες, εταιρείες περιορισμένης ευθύνης, καθώς και υποκαταστήματα αλλοδαπών επιχειρήσεων), από την λήξη της έως και την 30η Νοεμβρίου, μόνο για τις υποθέσεις για τις οποίες εκκρεμεί η υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2014.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πότε θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα 2025

Peristeri News

ΔΝΤ: Παραμένουν ευνοϊκές οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

Peristeri News

Δεν θα καταβληθούν νωρίτερα οι συντάξεις, τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας

Peristeri News

Leave a Comment