Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Στην Ελβετία ενισχυμένη η λαϊκιστική, εθνικιστική Δεξιά



Η λαϊκιστική, εθνικιστική δεξιά παράταξη της Ελβετίας (SVP/UDC) βγαίνει ενισχυμένη από τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, καταλαμβάνοντας το ένα τρίτο των εδρών του Εθνικού Συμβουλίου (κάτω σώματος του ομοσπονδιακού ελβετικού κοινοβουλίου), σύμφωνα με πρόβλεψη του πρακτορείου ats.

Το Λαϊκό Κόμμα Ελβετίας – Δημοκρατική Ενωση του Κέντρου ενισχύεται κατά 11 έδρες, εξασφαλίζοντας συνολικά 64 αντιπροσώπους στην 200μελή κάτω βουλή και καταρρίπτοντας το ρεκόρ της καλύτερης εκλογικής επίδοσής του το 2007, οπότε είχε καταλάβει 62 έδρες.

Η πρόβλεψη λαμβάνει υπ΄όψιν τα τελικά αποτελέσματα σε 13 καντόνια και τα στοιχεία των προβλέψεων για ακόμη 11. Υπάρχουν συνολικά 26 καντόνια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πάπας Λέων ο ΙΔ’: Παύσατε άμεσα πυρ

Peristeri News

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία

Peristeri News

Ινδία και Πακιστάν ανακοίνωσαν κατάπαυση του πυρός

Peristeri News

Leave a Comment