PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

4 + 1 πλεκτά για το καλοκαίρι σας



Το να φοράτε πλεκτά το καλοκαίρι μπορεί να φαντάζει τόσο περίεργο όσο το να ντύνεστε με αμάνικα φλοράλ φορέματα τον χειμώνα. Ωστόσο, όλα είναι εφικτά με μερικές προσαρμογές. Ένα πουλόβερ στα χρώματα που ταιριάζουν με το φόρεμα θα σας επιτρέψει να κρατήσετε το αγαπημένο σας λουλουδάτο μοτίβο μερικούς μήνες ακόμη, ενώ τα πλεκτά γυναικεία έχουν τώρα και την καλοκαιρινή τους εκδοχή.

Σαν το μακρύ, μαύρο πλεκτό φόρεμα με τα κρόσια που είδαμε. Το κομμάτι που “βγάζει” όσο λίγα τα island chic vibes που θέλετε. Διάτρητο αρκετά, για να διακρίνεται από μέσα το μαγιό και το σώμα σας. Το φόρεμα αυτό είναι θα υπέροχο για την παραλία και για τα beach parties που θα ακολουθήσουν και αν θέλετε να το φορέσετε στις βόλτες σας στο νησί, προσθέστε απλά ένα μαύρο slip dress από μέσα για περισσότερη κάλυψη.

Το ίδιο design με την αραιή πλέξη και τα κρόσια -που έχουν κάνει comeback- το είδαμε και σε τοπ. Μαύρο και μπεζ. Οι τόνοι του ουδέτεροι και η γραμμή του ανάλαφρη και αέρινη, όπως ακριβώς ταιριάζει στις μπλούζες του καλοκαιριού σας. Προτείνουμε να το συνδυάσετε με σορτς και comfy σανδάλια για ένα look που θα φοράτε άνετα, από το πρωί μέχρι μέχρι το βράδυ, στα σοκάκια του νησιού.

Από το dress code για το resortwear δε λείπουν ούτε οι ρίγες. Το πάντα διαχρονικό stripe trend έκανε την εμφάνισή του παντού: σε μπλούζες, ολόσωμες φόρμες, παντελόνια και φορέματα. Μια πλήρης γκάμα, για να διαλέξετε εκείνο το fashion item που θα σας επιτρέπει να πηγαίνετε για τα σουβενίρ σας, για το μεσημεριανό σας σε premium εστιατόρια, αλλά και για απογευματινά cocktails με θέα. Το κομμάτι που ξεχωρίσαμε είναι ένα μακρύ πλεκτό φόρεμα με preppy γιακά και ανοίγματα στο τελείωμα. Τόσο chic και τόσο σοφιστικέ. Ένα timeless wardrobe essential με ασπρόμαυρες ρίγες που θα φοράτε με ζώνη ή χωρίς.

Η νύχτα πέφτει και το επόμενο κομμάτι που μας τράβηξε την προσοχή, για να ντύσει τις βραδινές σας βόλτες είναι ένα lurex twin set με διάτρητη μπλούζα και μακριά φούστα. Μπλε χρώμα και ασημί λεπτομέρειες προδίδουν την κομψότητά του. Η γραμμή θηλυκή, εφαρμόζει στο σώμα, έχει ελαστικότητα και θα αναδείξει απόλυτα τις καμπύλες σας. Μια μικρή δόση λάμψης για το σωστό night-out outfit του καλοκαιριού. Θα φοράτε το co-ord και του χρόνου και αν οι θερμοκρασίες πέσουν, τυλιχτείτε με μια λευκή εσάρπα ή προσθέστε ένα τζιν από τα μπουφάν γυναικεία για cool twist.

Άνεση, στιλ, θηλυκότητα και αμέτρητες επιλογές. Τα καλοκαιρινά πλεκτά είναι ιδανικά για όλες τις ώρες, ταιριάζουν τόσο με sneakers όσο και με ψηλοτάκουνα και θα μείνουν για καιρό στην ντουλάπα σας. Τα summer knits ξεχωρίζουν, τολμήστε τα και δημιουργήστε statement εμφανίσεις!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Πως να φτιάξεις ένα online blog μαγειρικής!

Peristeri News

Πώς η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας μπορεί να βοηθήσει στο επαγγελματικό σας ξεκίνημα;

Peristeri News

Πως να απαλλαγείτε από τα επιβλαβή έντομα και τους κοριούς

Peristeri News

Leave a Comment