PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

3 +1 party looks με πουκάμισα



Στο μπαρ, στο κλαμπ, στα γενέθλια της καλύτερης σου φίλης, όπου κι αν εκτυλίσσεται το επόμενο πάρτι σου, χρειάζεσαι ένα outfit που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα για ώρες. Καταλαβαίνουμε ότι τα πουκάμισα γυναικεία δεν είναι τα fashion items που θα σου ερχόταν πρώτα στον νου, αλλά αυτό είναι που θα κάνει και το σύνολό σου απρόσμενα όμορφο και διαφορετικό. Πάρε, λοιπόν, έμπνευση για party looks με πρωταγωνιστή το πουκάμισο εδώ:

Θα διαλέξεις το εμπριμέ, γιατί είναι eye-catching και statement. Γιατί με αυτό θα τραβήξεις εύκολα τα βλέμματα χωρίς να θυσιάσεις καθόλου από την άνεσή σου. Υπάρχουν τόσα στιλ και αποχρώσεις, επίλεξε εκείνο το κομμάτι που τα σχέδιά του θα αναδεικνύουν την επιδερμίδα σου. Ίσως ένα ημιδιαφανές για περισσότερη θηλυκότητα και ιδανικά να το συνδυάσεις με την ασορτί μίνι φούστα του. Ένα twin set που θα μοιάζει με φόρεμα, αλλά θα είναι πολύ καλύτερο διότι μαζί του θα συνθέτεις πολλά και διαφορετικά σύνολα.

Το λευκό είναι key-buy και το ξέρεις. Κι αν δεν έχεις ήδη ένα στην γκαρνταρόμπα σου, ήρθε η στιγμή να το αναζητήσεις. Κομψό, ευέλικτο και διαχρονικό. Το έχουμε δει με μαύρο παντελόνι και μπούστο από πάνω, με μακριά τζιν φούστα και μπότες με τρουκς, αλλά εμείς σου προτείνουμε κάτι πιο δυναμικό. Ένα look τολμηρό με ανδρόγυνη ενέργεια. Θα φορέσεις leather-effect κομμάτια: μαύρο παντελόνι, μποτάκια, γιλέκο και από μέσα το άσπρο σου πουκάμισο για χρωματική αντίθεση. Το σύνολο αυτό δείχνει δυναμισμό και θα αναδείξει πόσο σου αρέσει να πειραματίζεσαι μπλέκοντας διαφορετικά στιλ.

Υπάρχουν τόσα που μπορείς να κάνεις με ένα τζιν πουκάμισο. Να το φορέσεις πάνω από το φλοράλ σου φόρεμα, με μαύρη pencil φούστα και το δερμάτινο από τα γυναικεία μπουφάν, είκοσι τουλάχιστον διαφορετικοί τρόποι, για να το ενσωματώσεις στο ντύσιμό σου και εμείς σου προτείνουμε έναν απροσδόκητο: να το ταιριάξεις με χρωματιστό bottom. Με παστέλ ροζ παντελόνι και denim mules. Ένα cool και θηλυκό σύνολο που θα προσέξουν όλοι!

Αν το dress code και η διάθεσή σου θέλουν λάμψη, σκέψου ένα party outfit με παγιέτες. Μπoύστο, φούστα και από μέσα ένα μονόχρωμο πουκάμισο. Μην περιμένεις τα Χριστούγεννα, για να ντυθείς με τα πιο sparkly κομμάτια σου, να τα φοράς όποτε το νιώθεις κάνοντας απρόσμενους και chic συνδυασμούς.

Τα πουκάμισα θεωρούνται επένδυση, καθώς είναι πρακτικά και κολακευτικά. Μπορεί να είναι κλασικά ή fashion-forward, μονόχρωμα, broderie, με standout prints και άλλα τόσα χαρακτηριστικά. Χωρίς αμφιβολία, όμως, πάντα θα βρίσκεις εκείνα που θα ολοκληρώνουν office και party looks που δε θα περνούν απαρατήρητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Πως να φτιάξεις ένα online blog μαγειρικής!

Peristeri News

Πώς η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας μπορεί να βοηθήσει στο επαγγελματικό σας ξεκίνημα;

Peristeri News

Πως να απαλλαγείτε από τα επιβλαβή έντομα και τους κοριούς

Peristeri News

Leave a Comment