PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

11η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής



Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Κλείσιμο μη κινούμενων τραπεζικών λογαριασμών που τηρούνται στην Τράπεζα της Ελλάδος με βάση την υπ’ αριθμ. 598/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)

2. Ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την πορεία των Προνοιακών Ιδρυμάτων της Περιφέρειας Αττικής. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Κ. Θανοπούλου)

3. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης ποσού 1.800,00 € για την ενίσχυση της Επιστημονικής Ένωσης ΨΝΑ για την έκδοση του ψυχιατρικού περιοδικού «Τετράδια Ψυχιατρικής». (Εισηγητής η Αντιπεριφερειάρχης κα Κ. Θανοπούλου)

4. Έγκριση σκοπιμότητας για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στο 8ο Πανελλήνιο 7ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 7-10 Μαΐου 2015 και ορισμός εκπροσώπου. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Κ. Θανοπούλου)

5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο: «Μονάδα Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας μέσω αεριοποίησης βιομάζας, ισχύος 1000 KW, της εταιρείας «EXPECTISE DEVELOPMENT LTD» που θα εγκατασταθεί επί της οδού Σωρού 12, Δήμου Μεταμόρφωσης, Περιφέρεια Αττικής». (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Μονάδα Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Βιορευστά – vegetable oil, ισχύος 360 kW, της εταιρίας “ΗΛΕΚΤΡΟΪΛ ΙΚΕ” επί της οδού Αβέρωφ 10, Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς, Περιφέρειας Αττικής». (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: Ψηφιακά πλέον τα ραντεβού για τις εξετάσεις διπλώματος

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Για πρώτη φορά η Περιφέρεια καθαρίζει όλα τα υπόγεια τμήματα του Κηφισού

Peristeri News

Περιφέρεια Αττικής: Σε λειτουργία η ιστοσελίδα του Φορέα Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών

Peristeri News

Leave a Comment