0
Πέμπτη 30, Οκτωβρίου 2014

Ενιαίο πολιτικό κόμμα πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι συνασπισμός κομμάτων

22/05/2012 22:00
0 0
0

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ενιαίο πολιτικό κόμμα και όχι συνασπισμός κομμάτων, σύμφωνα με τη ιδρυτική δήλωση που υπέβαλε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Το νέο κόμμα, σύμφωνα με την ιδρυτική δήλωση θα φέρει το όνομα "ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ" με το ίδιο έμβλημα και προβλέπεται ότι διοικείται και εκπροσωπείται από 19μελή διοικούσα επιτροπή που αποτελείται από τους: Αλέξιο Τσίπρα (πρόεδρο του κόμματος και της διοικούσας επιτροπής) και τους Εμμανουήλ Γλέζο, Κωνσταντίνο Αθανασίου, Νικόλαο Μανιό, Γεώργιο Νικολακάκη, Αντώνιο Νταβανέλο, Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, Γεράσιμο Σπαθή, Νικόλαο Μπουζάνη, Ιωάννη Θεωνά, Παναγιώτη Λάμπρου, Γεώργιο Σαπουνά, Ευγένιο Αγγελόπουλο, Κωνσταντίνο Πουλάκη, Αλέξανδρο Καλίδη, Σοφια Σακοράφα, Ευσταθία Κωτσάκη, Σπυριδωνα Κότσια και Δημητριο Βίτσα.

Το γεγονός θα επιτρέψει στο ΣΥΡΙΖΑ να έχει το μπόνους των 50 εδρών εάν συγκεντρώσει το υψηλότερο ποσοστό στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

blog comments powered by Disqus
Δείτε παρόμοια άρθρα
0
«Θα ήθελα να παρέμβω για να αναδιαταχθεί ο χώρος της κεντροαριστεράς» επεσήμανε ο ανεξάρτητος βουλευτής.
0
Ο κ. Καμμένος στις δηλώσεις του είπε πως οι ένστολοι έχουν υποστεί τεράστιες μειώσεις και απάνθρωπες μειώσεις στις οικονομικές τους απολαβές, και επεσήμανε την ανάγκη συνέχισης της χρηματοδότησης των Ενόπλων Δυνάμεων.
0
Αναφερόμενος στο «Πιπίνος» είπε πως ο ρόλος του θα είναι σημαντικός για την εθνική μας ασφάλεια, αλλά και για την όποια αποστολή του ανατεθεί στο όνομα της διεθνούς νομιμότητας.
0
Η επανέναρξη των συνομιλιών είναι προς το καλό της κυπριακής υπόθεσης και του ελληνισμού, είπε ο κ. Θεοδωράκης.
0
Όπως τονίζει το ΚΚΕ η απόφαση αυτή δείχνει την επικίνδυνη όξυνση που παίρνουν οι εξελίξεις στην περιοχή, ενώ επισημαίνει πως δεν υπηρετεί και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.
0
Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις αλλά και η επόμενη μέρα για την ελληνική οικονομία συζητήθηκαν κατά το γεύμα που είχαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο πρωθυπουργός με τον πρώην πρωθυπουργό.
0
Κόλαφο για την κυβέρνηση Σαμαρά χαρακτηρίζει το πόρισμα του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων...
0
Όπως υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών μετά τη συνάντησή του με τον Κύπριο πρόεδρο Ν. Αναστασιάδη.
0
Την ανάγκη εθνικής συνεννόησης με στόχο τη διεκδίκηση της αναδιάρθρωσης του χρέους υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ...
0
Ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών, με την οποία ζητά την αποζημίωση των μικρομολογιούχων που επλήγησαν από το PSI, κατέθεσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η παρούσα Βουλή θα εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας;
Ναι
Μάλλον ναι
Μάλλον όχι
Όχι
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Οκτώβριος 2014
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Στείλτε μας την εκδήλωση σας
για να καταχωρηθεί στην Agenda μας
info@peristerinews.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΑΝΕΚΔΟΤΑ
ΖΩΔΙΑ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
Ήταν μια φορά, κάτι πειρατές, μετά από κάθε πειρατεία το γλένταγαν. Εκεί που ήταν όλοι σκνίπα, αρχίζει ο τραυλός να φωνάζει «κα κα κα κα κ α!!!» άστα να πάνε μέχρι να πει καράβι, έρχεται πάνω τους ένα και τους βυθίζει.Μετά από κάτι χρόνια, το ίδιο σκηνικό, καινούργιο καράβι πάλι ο τραυλός στο κατάρτι, πάλι στο γλέντι αρχίζει να φωνάζει, «κα κα κα κ α κα!!!». Μέχρι να πει καράβι, βρεθήκανε στον πάτο πάλι. Κάτι χρόνια μετά, πάλι το ίδιο σκηνικό, άλλο καράβι !!! πάλι...
Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και προσπάθησε να βάλεις έναν προγραμματισμό στα σχέδιά σου. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι έντονες και ακόμα και κάποια πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν με τις ιδέες σου. Γενικά, δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά γιατί σε μερικά πράγματα σε έχει παρασύρει η ευαισθησία σου.Αισθηματικά Η σχέση σου θα πάει καλύτερα, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε κουβέντες που θα κάνεις...
Η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση στους δρόμους της Αττικής πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή 07.00 - 18.00
Για να δείτε και να βρείτε τα νοσοκομεία που εφημερεύουν
Για να δείτε και να βρείτε τα φαρμακεία που εφημερεύουν
Μπήκαν στην ζωή μας πριν από μερικά χρόνια και κατάφεραν να την κάνουν ευκολότερη, αφού καθημερινά μας απαλλάσσουν από πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες
Πρωτότυπες συνταγές για το καθημερινό σας τραπέζι
Ένας ιδιαίτερα πρωτότυπος τρόπος να μαγειρέψετε...
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
PeristeriNews.gr
Newsletter
Γραφτείτε στην Mailing List μας και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Περιστέρι.
Όροι Χρήσης
Peristeri News, Online News Agency, 2010 - 2012 All Rights Reserved, Web Portal Design & Development by